Voor al wie geen tickets kon bemachtigen voor ons reeds uitverkocht "The Queen Symphony" concert. Dit is uw kans!!

Ervaar het concert vanuit uw zetel zoals u live in het concertgebouw zou zitten! De livestream wordt professioneel verzorgd door middel van 7 full HD camera’s, zodat u alles in detail kan volgen.

Opgelet! Na aankoop van uw ticket krijgt u een bevestigingsmail van uw aankoop. Via dit emailadres zal u de dag van het concert de persoonlijke link krijgen waar u de livestream kan volgen. Vergeet zeker niet uw spam folder te controleren indien u deze niet onmiddellijk terugvindt.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be

queen

De ticketverkoop voor ons concert "The Queen Symphony" loopt als een trein.

queen_tickets

Het Houtlands Harmonieorkest neemt u mee op een muzikale reis waarbij koor en orkest een unieke uitdaging aangaan. Centraal in dit verhaal staat The Queen Symphony, een 50-minuten durend symfonisch gericht werk gebaseerd op de vele wereldberoemde melodieën van de Britse rockgroep Queen.

Tolga Kashif deed er ruim twee jaar over om dit meesterwerk af te ronden. Het werk bevat zes delen en wie goed luistert, herkent onder meer "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "We Are the Champions” en "Who Wants to Live Forever". Maar dit is nog maar het topje van de ijsberg! Benieuwd hoeveel andere melodieën je eruit kan pikken!

Naast The Queen Symphony maak je ook kennis met het betere koor- en harmoniewerk met onder meer solist Bram Nolf op hobo. Het Houtlands Harmonieorkest werkt voor dit project samen met de vier veelbelovende West-Vlaamse koren Cantores Brugge, Chorus Ieper, Altra Voce Kortrijk en Lamidore Torhout.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ticketsbrugge.be/nl/events/the-queen-symphony/

queen

Bron: de Weekbode

grafenegg

Op zaterdag 8 oktober in de Mast:

Great American Night!

Laat u meevoeren op een muzikaal avontuur doorheen de geschiedenis van de Amerikaanse muziek. Verschillende muziekstijlen gaande van jazz, pop, soul, swing tot bigband vanaf de jaren 1950 tot nu passeren de revue. Geniet van de bekende hits van Frank Sinatra, Billy Joël, Stevie Wonder en vele anderen met de twee gastartiesten begeleid door een Torhouts superieur harmonieorkest.

Tickets verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be

Lady Linn

Jazz, pop en soul. Voor Lady Linn en haar groep The Magnificent Seven is het een kolfje naar hun hand. Eerder brak de Oost-Vlaamse door met eigen werk als That’s Allright en A Love Affair. In 2017 deed Lady Linn mee aan het derde seizoen van Liefde voor Muziek.

Michiel De Meyer

Bekend bij het grote publiek als acteur door zijn rol als Arne in de Vlaamse soap Thuis en als Jules Curtis in de Vlaamse jongerenreeks Ghost Rockers. Ook in de musicalwereld is Michiel De Meyer intussen een grote naam met prominente rollen in producties als ‘40-‘45 en Daens. Michiel won in 2017 Steracteur Sterartiest op de zender één.

Het Houtlands Harmonieorkest

Onze harmonie kent u ongetwijfeld al. Uiteraard ziet u ons deze avond ook op het podium. Dit zowel met Lady Linn, Michiel De Meyer als alleen.

concert_american_night