Het Houtlands Jeugdensemble presenteert:

✨️🥂 APERO CON FUOCO 🥂✨️

Kom genieten van een hapje en drankje vanaf 10u30 met aansluitend om 11u het aperitiefconcert 🎶

Mis dit zeker niet, want het zal vonken en vuur geven! 😉🔥

Meer info vind je op de affiche.

aperitiefconcert_2024Het Houtlands Harmonieorkest concerteert op zaterdag 13 januari 2023 om 20u in CC De Brouckere. Tijdens ons traditionele Nieuwjaarsconcert trekken we op muzikale expeditie naar Antartica!

Tickets (€ 15) zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be (-12j. gratis).

Voor meer info, zie:

nieuwjaarsconcert


nieuwjaarsconcert-2Wil jij de Houtlandse Benjamins én het Houtlands Jeugdensemble (nog eens) aan het werk zien? Kom dan zeker af naar ons Herfstconcert op 14 oktober 2023!

Tickets zijn verkrijgbaar via de leden van ons jeugdbestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info vind je op de affiche.

queenBron: de Weekbode (27/10/23)

vlamo_jeugd_2023Het is bijna zover: op zaterdag 22 oktober spelen we samen met het Houtlands Jeugdensemble een dubbelconcert met als thema "Ancient Stories". Dit zal doorgaan in zaal de Biekorf en start om 19u30.

Tickets (€8) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het jeugdbestuur (Tess en Roel) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kinderen onder 12 jaar krijgen gratis toegang). Je kan tijdens dit concert gebruik maken van het sociaal tarief (meer info bij Jitske)

Voor meer info, zie:

concert_jeugd