Bron: de Weekbode (27/10/23)

vlamo_jeugd_2023Wil jij de Houtlandse Benjamins én het Houtlands Jeugdensemble (nog eens) aan het werk zien? Kom dan zeker af naar ons Herfstconcert op 14 oktober 2023!

Tickets zijn verkrijgbaar via de leden van ons jeugdbestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info vind je op de affiche.

queenHet Houtlands Harmonieorkest concerteert op zaterdag 14 januari 2023 om 20u in CC De Brouckere. Tijdens ons traditionele Nieuwjaarsconcert maken we een muzikale reis doorheen het bruisende Latijns-Amerika!

Tickets (€ 15) zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be

Voor meer info, zie:

nieuwjaarsconcert


nieuwjaarsconcert-2Het is bijna zover: op zaterdag 22 oktober spelen we samen met het Houtlands Jeugdensemble een dubbelconcert met als thema "Ancient Stories". Dit zal doorgaan in zaal de Biekorf en start om 19u30.

Tickets (€8) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het jeugdbestuur (Tess en Roel) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kinderen onder 12 jaar krijgen gratis toegang). Je kan tijdens dit concert gebruik maken van het sociaal tarief (meer info bij Jitske)

Voor meer info, zie:

concert_jeugdElk jaar sluiten de Houtlandse Benjamins het jaar feestelijk af met een slotactiviteit. Dit jaar gingen ze op 24 juni bowlen.

bowling