flyer voorkant
flyer achterkant

Het Houtlands Harmonieorkest onder leiding van dirigent Nico Logghe nodigt u uit op hun tweejaarlijks groots spektakel in zaal De Mast te Torhout op zaterdag 12 januari 2019 om 20:30 (deuren open: 19:30)!

Houdt u van Nederlandstalige muziek én tegelijk ook van een vleugje harmoniemuziek? Dan is dit concert ‘Lage Landen’ niet te missen! Het Houtlands Harmonieorkest viert bovendien in 2019 zijn 150-jarig bestaan en pakt in dit spektakel groots uit met drie Vlaamse topartiesten!

Luc Caals verzorgt de presentatie van deze avond en brengt eerbetoon aan André Hazes met een aantal meezingers zoals Zij gelooft in mij. Daarnaast brengt niemand minder dan Geena Lisa hulde aan onder meer Yasmine, Ann Christy en Rita Deneve door het beste van zichzelf te geven met nummers als Porselein, Diep in mij, De roos, Ik leef voor jou, Dit is de allereerste keer... Ster van de avond is Raymond van het Groenewoud: hij vervolledigt het plaatje met zijn grootste hits zoals Liefde voor muziek, Vlaanderen boven, De Lucaskinowski, Intimiteit, Cha cha cha, Vrouwen…

Kaarten zijn te koop via www.ticketwinkel.be of bij bestuursleden en kosten 25 euro. We zouden het ten zeerste appreciëren u te mogen verwelkomen op één van de vele zitplaatsen. De ideale gelegenheid voor een avondje plezier met vrienden, familieleden of collega’s.