Het Houtlands Harmonieorkest zet het nieuwe jaar feestelijk in met een klassiek nieuwjaarsconcert om duimen en vingers van af te likken. Van Perpetuum Mobile tot Mozart's Figaro, van The Toreador Song uit Carmen tot de Radetzkymars. Verken samen met sopraan Lies Verholle en bariton Mark Ellis Gough de wereld van het betere klassieke en operawerk en beleef een fantastische muzikale avond.

Sopraan Lies Verholle kreeg haar muzikale vooropleiding in de Stedelijke Academies voor Muziek en Woord van Roeselare en Hooglede en studeerde klassieke zang aan de School of Arts te Gent. Al tijdens haar opleiding werkte ze reeds samen met o.a. dirigent Nico Logghe en was ze regelmatig te zien op concertpodia. Ze nam bovendien deel aan tal van masterclasses in zowel binnen- als buitenland. Verholle koestert een grote liefde voor operettes en vertolkte al diverse rollen in dit genre.

Marc Ellis Gough is een lyrische bariton uit het Canadese Mount Brydges. Hij studeerde zang aan de Western University in London, Ontario en behaalde zijn bachelor en Artist Diploma aan de Don Wright muziekfaculteit. In 2009 maakte Ellis Gough zijn Europese debuut en sindsdien toert hij regelmatig doorheen de lage landen, Groot-Brittannië en Italië waarbij hij uitdagende rollen zoals bijvoorbeeld 'Conte di Almaviva' in 'Le Nozze di Figaro' niet schuwt. Ellis Gough is sinds een paar lid van het koor van Opera Ballet Vlaanderen.

Het Houtlands Harmonieorkest treedt naar buiten als een dynamische groep talentvolle musici. Wekelijks repeteren een zeventigtal muzikanten onder de deskundige leiding van dirigent Nico Logghe. Hun uitgebreide repertoire is heel divers. Zo komt enerzijds bijvoorbeeld filmmuziek aan bod, maar anderzijds staan ook virtuoze en technisch aartsmoeilijke stukken op de pupiter. Precies die diversiteit van het repetoire en het (vooral jeugdige) enthousiasme van de muzikanten bekoren telkens weer het publiek tijdens de concerten van het Houtlands Harmonieorkest.

Van harte welkom!!

Bestel snel uw tickets via www.ticketwinkel.be

flyer voorkant