De winter nadert zijn ontknoping en moet stilaan plaatsmaken voor de lente. De eerste zonnestralen breken door en de natuur ontwaakt uit haar maandenlange diepe winterslaap. Het gevallen blad kijkt melancholisch naar het ontluiken van zijn frisse groene opvolger, terwijl de larve verlegen door zijn cocon tracht te piepen. Alles komt opnieuw tot leven, boordevol energie.

Het Houtlands Harmonieorkest is al die tijd echter vol leven gebleven en ook nu gaan we tot het uiterste om u een hoogstaand voorjaarsconcert aan te bieden. Zo brengen we onder meer het uitdagende plichtwerk van het VLAMO Open Harmoniekampioenschap 2019 (niveau superieure afdeling), afgewisseld met frisse nieuwe werken en toegankelijke muziek.

Het Houtlands Harmonieorkest is een dynamisch en goed uitgebalanceerd harmonieorkest van een zeventigtal talentvolle musici onder de deskundige leiding van dirigent Nico Logghe. Dit toporkest behaalde in 2017 een 2e plaats in de allerhoogste categorie op het internationaal tornooi Flicorno d’oro (Italië). Hun uitgebreide repertoire bestaat onder meer uit klassieke en hedendaagse composities, maar ook het populaire genre komt geregeld aan bod.

Van harte welkom!!

Bestel snel uw tickets via www.ticketwinkel.be

flyer voorkant