Het is bijna zover: op zaterdag 22 oktober spelen we samen met het Houtlands Jeugdensemble een dubbelconcert met als thema "Ancient Stories". Dit zal doorgaan in zaal de Biekorf en start om 19u30.

Tickets (€8) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het jeugdbestuur (Tess en Roel) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kinderen onder 12 jaar krijgen gratis toegang). Je kan tijdens dit concert gebruik maken van het sociaal tarief (meer info bij Jitske)

Voor meer info, zie:

concert_jeugdHet Houtlands Harmonieorkest concerteert op zaterdag 14 januari 2023 om 20u in CC De Brouckere. Tijdens ons traditionele Nieuwjaarsconcert maken we een muzikale reis doorheen het bruisende Latijns-Amerika!

Tickets (€ 15) zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ticketwinkel.be

Voor meer info, zie:

nieuwjaarsconcert


nieuwjaarsconcert-2Op 30 april gaat het "Unmuted" concert door van ons Houtlands Jeugdensemble en onze Houtlands Benjamins. Dit in de Biekorf (Torhout) om 19u30.

Tickets zijn verkrijgbaar via de leden van ons jeugdbestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info, zie:

dubbelconcertElk jaar sluiten de Houtlandse Benjamins het jaar feestelijk af met een slotactiviteit. Dit jaar gingen ze op 24 juni bowlen.

bowlingTijdens het laatste weekend van oktober verbroedert onze jeugd met de jeugdharmonie van Peer. Op zaterdag spelen ze samen een concert en op zondag is het tijd voor ontspanning. Meer in onderstaand artikel uit de Krant van West-Vlaanderen:

verbroedering_peer