Op 30 oktober speelt ons Houtlands Jeugdensemble een dubbelconcert in Torhout met het Jeugdorkest van Peer. Dit in de feestzaal van scholengroep Sint-Rembert.

Tickets zijn verkrijgbaar via de leden van ons jeugdbestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info, zie:

dubbelconcertOp zondag 26 september, houden onze Benjamins hun jaarlijkse vriendjesdag.

Het is de bedoeling dat iedereen al zijn muzikale vriendjes meeneemt naar de repetitiedag om er samen een leuke dag van te maken. Iedereen die reeds 6 maanden een instrument speelt (liefst blaasinstrument, slagwerk, contrabas / cello) is van harte welkom. Ook vriendjes die overwegen een instrument te bespelen of die vorig jaar aanwezig waren zijn uiteraard (opnieuw) welkom. Het belooft terug een muzikale en toffe dag te worden!


Op het programma staat:

  • 10u00 - 10u30: kennismaking
  • 10u30 - 12u00: open repetitie
  • 12u00 - 13u00: hot dogs
  • 13u00 - 15u00: supertoffe activiteit

Meer info: zie affiche:

vriendjesdagOp zondag 12 mei houden de Benjamins na drie jaar nog eens een ontbijtconcert ter gelegenheid van moederdag. Het concept blijft alvast hetzelfde als toen, tussen 8u30 en 9u30 zijn alle ouders, vrienden en andere familieleden (inclusief Benjamins) welkom voor een heerlijk ontbijt. Tussen 9u30 en 10u geven de Benjamins speciaal alle mama's dan het beste van zichzelf tijdens hun concert. Tickets zijn zeer binnenkort te verkrijgen via bestuursleden en de Benjamins zelf.

Kinderen onder de 12 jaar betalen 5 euro, volwassenen 10 euro.

Meer info: zie affiche:

moederdagconcertOp zondag 16 februari, houden onze Benjamins hun jaarlijkse vriendjesdag.

Het is de bedoeling dat iedereen al zijn muzikale vriendjes meeneemt naar de repetitiedag om er samen een leuke dag van te maken. Iedereen die een instrument speelt (liefst blaasinstrument, slagwerk, contrabas / cello) is van harte welkom. Ook vriendjes die vorig jaar aanwezig waren zijn uiteraard opnieuw welkom. Het belooft terug een muzikale en toffe dag te worden!


Op het programma staat:

  • 10u00 - 10u30: kennismaking
  • 10u30 - 12u00: open repetitie
  • 12u00 - 13u00: hot dogs
  • 13u00 - 15u00: supertoffe activiteit

Meer info: zie affiche:

vriendjesdagDat bewezen ook onze Benjamins met dit artikel uit het Nieuwsblad:

artikel_benjamins

Meer artikelen...