feest

Een muzikale terugblik op het tienjarig bestaan van de Houtlandse Benjamins met een concert, een hapje en een drankje! Iedereen welkom!!

Meer info vind je op de affiche.

feest

Op zondag 26 september, houden onze Benjamins hun jaarlijkse vriendjesdag.

Het is de bedoeling dat iedereen al zijn muzikale vriendjes meeneemt naar de repetitiedag om er samen een leuke dag van te maken. Iedereen die reeds 6 maanden een instrument speelt (liefst blaasinstrument, slagwerk, contrabas / cello) is van harte welkom. Ook vriendjes die overwegen een instrument te bespelen of die vorig jaar aanwezig waren zijn uiteraard (opnieuw) welkom. Het belooft terug een muzikale en toffe dag te worden!

Op het programma staat:

• 10u00 - 10u30: kennismaking
  • 10u30 - 12u00: open repetitie
  • 12u00 - 13u00: hot dogs
  • 13u00 - 15u00: supertoffe activiteit

Meer info: zie affiche:

vriendjesdag

Op 30 oktober speelt ons Houtlands Jeugdensemble een dubbelconcert in Torhout met het Jeugdorkest van Peer. Dit in de feestzaal van scholengroep Sint-Rembert.

Tickets zijn verkrijgbaar via de leden van ons jeugdbestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info, zie:

dubbelconcert

Op zondag 16 februari, houden onze Benjamins hun jaarlijkse vriendjesdag.

Het is de bedoeling dat iedereen al zijn muzikale vriendjes meeneemt naar de repetitiedag om er samen een leuke dag van te maken. Iedereen die een instrument speelt (liefst blaasinstrument, slagwerk, contrabas / cello) is van harte welkom. Ook vriendjes die vorig jaar aanwezig waren zijn uiteraard opnieuw welkom. Het belooft terug een muzikale en toffe dag te worden!

Op het programma staat:

• 10u00 - 10u30: kennismaking